Stiklagen apotek

TENA Stiklagen 30 stk. | Køb på DinApoteker.dk

TENA stiklagen anvendes, når der er risiko for lækage og derfor behov for sengebeskyttelse. Stiklagnet dækker en stor del af sengen og kan både bruges både …

TENA stiklagen er den tyndeste form for sengebeskyttelse og måler 80 x 140 cm – Bestil inden kl. 17, og få sendt eller hent næste dag.

Tena Tena Stiklagen 140X80Cm 30stk – Apoteket-online.dk

Tena Stiklagen er et mere enkelt alternativ til sengebeskyttelse. Tena Stiklagen har på bagsiden en tynd plastfilm, og kanterne er behandlet med paraffin …

Tena Stiklagen 140 x 80 cm – Webapoteket

Tena Stiklagen 140 x 80 cm – sengebeskyttelse t/ inkontinens

Tena Stiklagen har på bagsiden en tynd plastfilm, og kanterne er behandlet med paraffin for at hindre lækage. Tena Stiklagen dækker en stor del af sengen og kan …

Tena Stiklagen – beskyttelse mod sengevædning/inkontinens om natten. Sengen forbliver tør, og nattesøvnen er sikret. Køb diskret online på Webapoteket.

Abri-soft Classic Stiklagen 25 stk. | Køb online nu!

ApoPro er Danmarks online apotek, hvor du nemt og sikkert kan købe recept – og håndkøbsmedicin samt andre apoteksvarer. Hos os har du adgang til rådgivning hos …

Køb Abri-soft Classic Stiklagen 25 stk. online hos apotekeren.dk og få leveret på 2-3 dage. Klik og se prisen. Bestil online nu!

TENA Stiklagen 140×80 cm 30 stk. | apotekeren.dk

ApoPro er Danmarks online apotek, hvor du nemt og sikkert kan købe recept – og håndkøbsmedicin samt andre apoteksvarer. Hos os har du adgang til rådgivning hos …

Køb Tena Stiklagen 140×80 cm Medicinsk udstyr 30 stk – Apopro

Køb Tena Stiklagen 140×80 cm Medicinsk udstyr 30 stk | Hos Apopro.dk

Vi fandt den billigste pris på Tena Stiklagen 140×80 cm 30 stk hos Apopro Online Apotek. Produktet blev fundet i kategorien .

Køb Tena Stiklagen 140×80 cm her. Tena Stiklagen er et mere enkelt alternativ til sengebeskyttelse. Tena Stiklagen har på bagsiden en tynd plastfilm, og..

Køb Abri-Soft Classic Stiklagen Medicinsk udstyr 25 stk – Apopro

Køb Abri-Soft Classic Stiklagen Medicinsk udstyr 25 stk | Apopro.dk

Priser fra 238,- til 299,- | Fås på Webapoteket, dinApoteker, Apopro & 1 andre | Tena Stiklagen er et beskyttende lagen til seng og stol ved inkontinens.

Køb Abri-Soft Classic Stiklagen her. Abri-Soft Classic er et engangs-underlag, som med fordel kan anvendes af inkontinente patienter, da underlaget med en ..

Tena Stiklagen 140×80 cm 30 stk > 211.20 DKK – Thora Center

Tena Stiklagen 140×80 cm 30 stk > 211.20 DKK

Vi fandt den billigste pris på Tena Stiklagen 140×80 cm 30 stk hos Apopro Online Apotek. Produktet blev fundet i kategorien .

Laveste pris for Tena Stiklagen 140 x 80 cm 30 stk

Priser fra 298,- til 299,- | Fås på Apopro, Webapoteket & Apotekeren | Tena Stiklagen er et beskyttende lagen til seng og stol ved inkontinens.

TENA Stiklagner | Til inkontinenspleje

Stiklagner til engangsbrug beskytter overfladen, når du skifter inkontinensprodukter – Nem og prisvenlig beskyttelse af seng og stol

Keywords: stiklagen apotek