Borgerservice aabenraa mitid

NemID bliver til MitID – Aabenraa Kommune

Du kan også få hjælp i Borgerservice. Du kan kontakte os på tlf. 73 76 76 76 i vores normale åbningstider eller klik her for personlig betjening. Har du fået ny …

Borgerservice i Aabenraa Kommune øger tilgængeligheden …

Borgerservice i Aabenraa Kommune øger tilgængeligheden for hjælp til MitID – Aabenraa Kommune

8. mar. 2022 — På grund af stor efterspørgsel har Borgerservice i Aabenraa øget tilgængeligheden for hjælpe borgere med overgangen fra NemID til MitID.

NemID – Aabenraa Kommune

Du kan bestille NemID ved at møde personligt op i Borgerservice. Du skal huske at bestille tid enten online ved at klikke HER – Bestil tid – eller ved at …

Borgerservicecentre – Aabenraa Kommune

Borgerservice i Aabenraa og Bov er KUN åben for personlig henvendelse, hvis du har en forhåndsaftale om et møde. Husk derfor at bestille en tid ved at ringe på …

Tidsbestilling i Borgerservice – FrontDesk

8. mar. 2022 — På grund af stor efterspørgsel har Borgerservice i Aabenraa øget tilgængeligheden for hjælpe borgere med overgangen fra NemID til MitID.

Borgerservice i Aabenraa Kommune øger tilgængeligheden …

Borgerservice i Aabenraa Kommune øger tilgængeligheden for hjælp til MitID | Aabenraa Kommune

Du kan få hjælp i borgerservice til at få MitID, hvis du ikke kan få det via … På borger.dk kan du både finde din lokale borgerservice og bestille tid.

På grund af stor efterspørgsel har Borgerservice i Aabenraa øget tilgængeligheden for hjælpe borgere med overgangen fra NemID til MitID. Samtidig opfordres borgere, der kan selv, til at foretage overgangen hjemmefra for at mindske ventetiden i Borgerservice.

Borgerservice – MitID support – Hjælp

Borgerservice – MitID support – Hjælp – MitID

​Her kan du finde myndighedens kontaktoplysninger og al den selvbetjening, myndigheden er ansvarlig for. Kontakt. Aabenraa Borgerservice.

Aabenraa Kommune – Borger.dk

Du kan vælge, om du vil have MitID kodeviser eller MitID kodeoplæser sendt med posten eller hente den i borgerservice. Når du har modtaget eller hentet MitID …

MitID – Borger.dk

Guide: Fra NemID til MitID – Aabenraa Bibliotekerne

Guide: Fra NemID til MitID | Aabenraa Bibliotekerne

Er du i tvivl om, hvordan du gør, når du skal skifte fra NemID til MitID? Med demo.borger.dk kan du øve dig og blive fortrolig med, hvordan du logger ind med MitID. 

Keywords: borgerservice aabenraa mitid